De Baobab

Inhuldiging De Baobab


(FOTO: AMG) 

Met de steun van N-brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest start EVA bxl vzw met een project waarbij  de combinatie van werk- en kwalificatietrajecten leiden naar een job als kleuteronderwijzer.

Op woensdag 27 maart 2019 kon het publiek kennis maken met het project De Baobab en de eerste kandidaten in opleiding in basisschool Hendrik Conscience in Schaarbeek. In aanwezigheid van de voorzitter van het College van de VGC vierden de genodigden de start van het traject van de eerste kleuteronderwijzers in opleiding en de succesvolle samenwerking tussen de verschillende betrokken actoren.

Daarnaast was er de mogelijkheid om één van de kleuteronderwijzers in opleiding, Mohamed Kalifa (foto) samen met de ervaren co-leerkracht, Sandrine Bleijs aan het werk te zien in een kleuterklasje.